Werkgever

Jobnet is dé sterke schakel tussen goed gemotiveerd personeel en bedrijven die medewerkers zoeken met een hoge productiviteit en vakkennis. Met ons selectiemodel, onze begeleidingsmethoden en faciliteiten zijn wij in staat echt gemotiveerde medewerkers te selecteren. Zo voldoen wij aan vrijwel elke vraag en elk selectiecriterium voor (tijdelijk) personeel.

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt in kaart gebracht waar u als opdrachtgever precies behoefte aan heeft. Gaat het om personeel voor korte of langere termijn? Direct aan de slag of over enige tijd? Welke kennis en vaardigheden zijn vereist, wat is de werklocatie, en hoe ziet het kostenplaatje eruit? Wanneer die aspecten duidelijk in beeld zijn gebracht, gaan wij voor u aan de slag.

Onze wervingsnetwerk in binnen- en buitenland worden direct ingelicht. Zij beschikken over goed gevulde databases met gemotiveerde en vakkundige kandidaten, en gaan op zoek naar medewerkers die aan uw eisen voldoen. Van de best passende kandidaten worden de cv’s aan u voorgelegd. De gekozen kandidaat staat vervolgens op het afgesproken tijdstip op zijn werkplek.

Proces

Het meest flexibele dienstverband dat Jobnet Uitzendbureau  te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteert u van goed gemotiveerde, vakgerichte en direct inzetbare uitzendkrachten waarvan u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt. U loopt verder geen enkel werkgeversrisico’s. Jobnet Uitzendbureau  heeft alle disciplines in huis en regelt alles: van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de lonen.

 

Kortom: Jobnet is snel, accuraat en menselijk.

Voordelen

  • U vergroot de flexibiliteit van uw organisatie door het inzetten van uitzendkrachten;
  • U heeft hierdoor geen juridische verplichtingen met betrekking tot werkgeverschap naar het door u ingeleende personeel;
  • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren;
  • U loopt geen risico bij ziekte; Jobnet draagt zorg voor de gehele financiële en administratieve afhandeling;
  • Jobnet verzorgt de gehele salarisadministratie;
  • U bespaart tijd en geld;
  • Jobnet heeft een concurrerend tarief vanwege lage overhead-kosten;
  • U heeft altijd één vast aanspreekpunt bij Jobnet;
  • Jobnet hanteert de een-loket-gedachte. Voor al uw vragen heeft u dezelfde contactpersoon. Geen onnodige doorverwijzingen.